ÖLANDS KROPPKAKAN
Till vardag och fest, är våra kroppkakor bäst!
Tillagning
1. Skala och finhacka en lök.
2. Hacka ett paket bacon i mindre bitar.
4. Stek lök och bacon tillsammans på medelhögvärme i fem minuter. Lägg det sedan i en skål och ställ åt sidan.
5. Stek ett paket Kroppkakpytt i 2 msk smör i fem minuter tills de fått fin färg. Häll tillbaka lök och bacon och krydda med kryddpeppar.
6. Finhacka persilja och blanda runt. Servera med lingonsylt.
![7M8A5796](https://olandskroppkakan.se/wp-content/uploads/2023/10/7M8A5796-scaled.jpg)
KONTAKT
Vill du bli återförsäljare eller har du bara frågor du behöver få svar på? Kontaka oss gärna.
Ängsgatan 8, 387 35
Borgholm, Sverige
Telefon
0485-107 02
Epost
info@olandskroppkakan.se